Ca n’Oliveras concentrarà aquest cap de setmana dues exposicions canines amb més d’un miler de gossos

1347
Exposició canina
Exposició canina

L’Associació Canina Unió Cinòfila de Catalunya organitza dissabte la 23a Exposició Nacional Canina i diumenge la 87a Exposició Internacional Canina, autoritzades per la Real Sociedad Canina de España i la Fédération Cynologique Internationale. En aquestes competicions, que tindran lloc a Ca n’Oliveras, es juguen els punts del Campionat de Bellesa.

Es tracta de dues proves consolidades dins el calendari en què hi prendran part uns 1.500 gossos de més d’un centenar de races diferents: pastors, esportius, teckels, nòrdics, terriers, llebrers, goldens, cockers, gossos de caça, de guarda i defensa, exòtics, primitius o de companyia. En aquestes exposicions “es jutja la bellesa de cada exemplar, però també la morfologia i temperament del gos”, segons ha explicat la presidenta de l’Associació Canina Unió Cinòfila de Catalunya, Maite Gonzalvo.

Les exposicions canines, que la Unió Cinòfila celebra fa prop de 15 anys a Martorell, són les més importants de la demarcació de Barcelona, i tot un referent pel que fa la qualitat dels exemplars participants. A més, el panell de jutges és internacional i representa un reclam per als expositors, que volen conèixer l’opinió d’aquests experts, segons ha detallat Gonzalvo.

Maite Gonzalvo, presidenta Unió Cinòfila de Catalunya

Per al visitant el certamen és també “una bona oportunitat per conèixer diferents tipus de gossos i quina raça pot encaixar millor amb el nostre tipus de vida. Segur que trobarem un exemplar que ens omplirà de joia a nosaltres i a la nostra família”, ha assegurat la presidenta.

Maite Gonzalvo, presidenta Unió Cinòfila de Catalunya

El certamen es complementarà amb estands d’empreses relacionades amb el sector caní, per a la cura i ensinistrament dels gossos. L’horari serà de 9.00 a 18.30h, tant dissabte com diumenge; les finals començaran a les 15.00h i l’entrada al recinte serà gratuïta.