Ca n’Oliveras serà l’opció més escollida pels martorellencs per passar el Cap d’Any

429

La nau 2 de Ca n’Oliveras tornarà a aglutinar als martorellencs de totes les edats per donar la benvinguda al 2016 amb música i diversió. L’entrada, que inclou l’accés al recinte i una consumició, té un cost de 10 euros i es pot adquirir a les oficines d’atenció a l’usuari del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM).

Cap d’Any és una de les festes més esperades per a tothom i Ca n’Oliveras tornarà a vestir-se de gala per viure-ho de manera intensa amb una gran oferta musical. La regidora de Joventut de l’Ajuntament, Cristina Dalmau, explica que “fa quatre anys que hem renovat aquesta festa a ca n’Oliveras i hi ha una proposta molt atractiva i a un preu molt assequible perquè hi pugui venir tothom”.

Per no moure’s de casa

La proposta de Cap d’Any de ca n’Oliveras té una gran acceptació perquè fa que la gent de Martorell no hagi de desplaçar-se en vehicle a altres poblacions. Dalmau apunta que “pretén ser un lloc de trobada de tota la gent de Martorell en un dia molt assenyalat”.

Les entrades anticipades es poden adquirir a les oficines d’atenció a l’usuari del PMSAPM: Centre Cultural, Pavelló esportiu municipal, Complex Esportiu La Vila i Centre Integral d’Esport i Salut (CIES).

Les campanades, a la Plaça de les Hores

Un dels moments més emotius de la nit de Cap d’any són les campanades. Una munió de martorellencs s’apleguen a la Plaça de les Hores davant del rellotge per donar la benviguda al nou any emulant altres escenaris com la Puerta del Sol (Madrid) o la Plaça de Sant Jaume (Barcelona).

La tradició de menjar-se el raïm a la plaça va sorgir de manera espontània el 31 de desembre de 1987 a casa de la família Fora Artiaga, veïns del barri Pont del Diable. Amb el pas dels anys aquesta tradició ha anat arrelant entre els martorellencs i ja són molts els veïns que decideixen compartir aquest moment al carrer.