Can Carreras concentra aquest cap de setmana el gruix d’actes de la festa de Sant Jaume

930
Festes Sant Jaume Can Carreras
Sopar de germanor

Les festes de Sant Jaume del barri de Can Carreras van començar el passat cap de setmana amb la 19a Pujada a Montserrat, la matinada de diumenge, on hi va participar una quarantena de persones. Aquest cap de setmana seguiran les activitats lúdiques amb sopars, ball, exposicions i activitats infantils.

Dissabte, 21 de juliol, a partir de les 10.00h, hi haurà xocolatada infantil, exposició de manualitats de l’associació de Fibromiàlgia i Fatiga Crònica i festa de l’escuma. A les 21.00h, el pregó de festes, concurs de postres, sopar popular i ball al carrer. Diumenge, 22 de juliol, a les 9.00h, hi haurà botifarrada (4 euros), a les 10.00h Trobada de plaques de cava, a les 11.00h activitats infantils i a les 19.30h havaneres i fi de festa. Tot plegat serà al passeig Catalunya, davant el local de l’associació de veïns.

Gregorio Rísquez, president AAVV Can Carreras

El president de l’associació de veïns de Can Carreras, Gregorio Rísquez, comenta que les festes segueixen sent “un punt de trobada anual de la gent del barri, però costa que els nous veïns s’incorporin a les activitats programades, només ho fan els més joves”. Rísquez apunta que Can Carreras continua celebrant, any rere any, les seves festes, i això és gràcies a que l’associació s’esforça per mantenir viu el barri.