Can Carreres celebra un cap de setmana de festa grossa al barri

318
Sopar popular a les festes de barri de Can Carreres

Les festes de Can Carreres donaven el tret de sortida amb la 20a Pujada a Montserrat a peu que es va realitzar la matinada de diumenge passat. Gairebé una setmana més tard, començava el cap de setmana intens de les festes del barri amb la xocolatada, la festa de l’escuma i altres activitats infantils de dissabte al matí.

La nit de dissabte es va produir el tradicional sopar popular i el concurs de postres on, a més a més de comptar amb l’assistència dels veïns del barri, també van estar presents diferents membres de l’equip de govern de l’Ajuntament de Martorell.

El secretari de l’associació de veïns de Can Carreres, Ferran Vidiella, assegura que estan feliços de veure com cada any els carrers del barri s’omplen de veïns amb ganes de compartir temps plegats. Vidiella destaca el paper de l’associació per fer barri i aconseguir que no siguin desconeguts entre veïns.

Ferran Vidiella, secretari de l'associació de veïns de Can Carreres

Durant la jornada d’avui s’ha organitzat una botifarrada per esmorzar i una trobada de plaques de cava i a la nit s’han fet havaneres de la mà del grup Roques Blaves. Tota l’activitat de la festa de barri s’ha dut a terme al passeig de Catalunya amb l’avinguda Montserrat.