Cançons de Llach, Raimon o Serrat tornen a agafar vida amb les veus de la Coral Ars Nova

391

La Coral Ars Nova ha fet, aquest dissabte, la primera de les dues actuacions de la darrera producció: Ars Nova Cançó. Un muntatge que inclou música, escenografia i veu. Una proposta innovadora que integra a la secció infantil i que compta amb l’actriu Elisabet Vallès per transmetre sentiments que l’espectador viu a flor de pell. Avui diumenge (18.00h) es podrà veure la segona de les representacions que s’estan fent a El Progrés.

Amb textos de l’escriptora, Mercè Rodoreda i del director de la coral, Xavier Pagès, Ars Nova Cançó teixeix un relat que fa reviure a l’espectador moments passats, però que continuen sent d’actualitat. Amb cançons de Lluís Llach, Joan Manuel Serrat, Raimon, Ovidi Montllor, Maria del Mar Bonet, Joan Isaac, La Trinca o Pere Tàpies, la Coral Ars Nova fa una reinterpretació de l’anomenada Nova Cançó dels anys 60, 70 i 80.

El muntatge incorpora un excel·lent treball de coreografia, d’escenografia i d’interpretació amb els cantaires del cor d’adults i el d’infants, i amb la participació de l’actriu Elisabet Vallès. Per tot plegat, Pagès considera que “és el muntatge més arriscat que hem fet fins ara”.

L’espectacle es podrà veure, encara avui, a les 18.00 hores a El Progrés. El preu de l’entrada és de 12 euros per al públic adult i de 5 euros per a nens i nenes de fins a 14 anys. La sessió d’aquest dissabte va omplir l’espai destinat al públic, ja que el muntatge es representa, de manera molt propera, a la mateixa platea del teatre. Entre els assistents a la primera actuació, l’alcalde Xavier Fonollosa i diversos regidors de govern i de l’oposició.