Cap de setmana amb torneijos de futbol, futbol sala i cloenda de les activitats del PMSAP

306

Martorell acull aquest cap de setmana un torneig de futbol i futbol sala i la III Cursa i marxa solidàries que promou l’Hospital Sagrat Cor de les Germanes Hospitalàries. A més, aquest diumenge es farà la cloenda de les activitats esportives del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones (PMSAP).

L’Associació Esportiva Martorell promou el II Torneig de futbol sala que tindrà lloc els dies 6 i 7 de juny al pavelló esportiu municipal i a les IEM. Dissabte es jugarà el torneig en categoria prebenjamí, de 9.00 a 12.00h, i benjamí, aleví (nivell 1), de 13.00 a 19.00h, al pavelló de Martorell. Diumenge 7, es disputarà el torneig en categoria benjamí i aleví (nivell 2), de 9.00 a 14.30h, al pavelló esportiu i en categoria infantil, de 15.00 a 20.30h, a les IEM.

IV Torneig de Fires de futbol

El Club de Futbol Martorell celebra, aquest dissabte, el IV Torneig de Fires en categoria prebenjamí, benjamí, aleví, aleví-benjamí femení i infantil-aleví femení. El torneig tindrà lloc de 9.00 a 13.00h i de 16.00 a 18.30h al CE Torrent de Llops amb la participació de 20 equips. En categoria prebenjamí el disputen la UD Cornellà, UE Rubí, UD Viladecans, CF Can Vidalet, el FC Vilobí A i B, PB Castellbisbal A i B i CF Martorell A i B.

En categoria benjamí hi participen els equips de la UD Cornellà, UD Viladecans, CF Can Vidalet, CD Riudebitlles i CF Martorell A i B. En categoria aleví, els participants són la UD Cornellà, el CD Almeda, UD San Mauro, CE Anoia, AE Piera i el CF Martorell F i G. En categoria aleví-benjamí femení, hi juguen el Levante Les Planes, CF Igualada, Molins de Rei CF i CF Martorell. Finalment en categoria infantil-aleví femení, jugaran el CF Martorell, Levante Les Planes i UD Viladecans.

Cursa i Marxa solidàries

Més d’un miler de persones s’han inscrit a la III Cursa i Marxa solidàries que tindrà lloc aquest diumenge i que promou l’Hospital Sagrat Cor de les Germanes Hospitalàries. Els beneficis de la inscripció es destinaran als programes de salut mental de la Fundació Benito Menni. La cursa sota el nom de Entre Tots per la Salut Mental començarà a les 8.30 hores.

Com en la darrera edició hi haurà tres proves esportives: una cursa de 10 quilòmetres, una marxa de 7,6 quilòmetres i una marxa de curta distància d’1 quilòmetre destinada al interns del centre i a persones amb discapacitat intel·lectual amb problemes físics afegits.

Núria Marquès participa aquest cap de setmana als Campionats d’Espanya de natació adaptada a Mataró. També en natació, dissabte tindrà lloc les 12 hores de natació i 12 hores de pàdel al CE La Vila. En bàsquet, el mini masculí del BC Martorell disputarà diumenge (9.15h) a partit únic la primera eliminatòria del Campionat de Catalunya davant l’AESE al CE Can Vinader de Castelldefels.

Dues entitats celebren la festa de final de temporada. Avui divendres, la secció d’hoquei patins de la Penya Barcelonista de Martorell mentre que diumenge (14h), el Club Escacs Martorell al restaurant La Masia.