Caramelles Martorell afina veus per a la doble cantada de Pasqua

1131
Caramelles Martorell
Montserrat Mestres, agraciada del sorteig de la Mona de Pasqua

Els cantaires de Caramelles Martorell recorreran durant dos dies, els propers 1 i 2 d’abril, carrers i places de la població per interpretar tres cançons relacionades amb la Pasqua. Diumenge cantaran a La Vila i Buenos Aires, mentre que dilluns seran a Can Carreras, El Pla i Camí Fondo. L’entitat continua venent butlletes per al sorteig de la mona gegant, que es lliurarà diumenge a la plaça de La Vila.

Quan somrius, Ram, ram pataplam i Caramelles llibertat són les tres peces musicals que els caramellaires han assajat tots els dissabtes, des de fa sis setmanes. La novetat és aquest darrer tema, escrit per Mercè Miró i amb música de Pere Miró. “És una cançó de nova creació, que parla del moment social actual i que també s’interpretarà en la Trobada de Petits Caramellaires que es farà a Martorell el 15 d’abril”, explica la responsable de Caramelles Martorell, Anna Gil.

Anna Gil, responsable Caramelles Martorell

Diumenge, els caramellaires es trobaran a la plaça de l’Església, a les 9.00h, per escalfar les veus. Mitja hora més tard, començaran un recorregut que els portarà cap als barris de Rosanes i Font de la Mina, i a la plaça de la Creu. Pels volts de les 12.00h, seran a la porta de l’església de Crist Salvador per cantar a la sortida de missa, després ho faran a l’Esplai d’Avis de Buenos Aires i retornaran cap a La Vila, per cantar a la plaça de Les Hores, a l’església de Santa Maria (13.00h) i a la plaça de La Vila.

Anna Gil, responsable Caramelles Martorell

Dilluns 2 d’abril, els caramellaires partiran de la plaça de l’Era del Padró (9.30h) i faran aturades per cantar al carrer de Sant Joan, la plaça Onze de setembre, la Residència d’Avis de Sant Joan de Déu, la rambla de Les Bòbiles, la plaça de Frederic Duran, el carrer d’Ausiàs March i el Centre Cultural. Durant tot el trajecte es desplaçaran amb el trenet caramellaire.

Anna Gil, responsable Caramelles Martorell

L’entitat continua venent, fins dijous, butlletes per al sorteig d’una mona de Pasqua gegant. “És una peça gegant de xocolata de l’empresa Simón Coll, que aquest any recrea la muntanya de Montserrat. L’acompanya un pastís fet per la pastisseria Artigues. Es pot veure fins dijous a l’establiment Vilateca”. La mona es lliurarà el diumenge a la plaça de La Vila a la persona que tingui la butlleta amb les quatre xifres coincidents amb les quatre darreres del sorteig de l’ONCE.