Caramelles Martorell dedica la Mona de Pasqua al filòsof Francesc Pujols

363

Caramelles de Martorell ha dedicat la tradicional Mona de Pasqua al filòsof Francesc Pujols amb motiu del 50è aniversari de la seva mort. La mona té com a eix principal l’escala de la vida, símbol del pensament filosòfic de Pujols. La mona, que ha estat elaborada pel pastisser martorellenc Antonio Conesa, es pot veure a la llibreria Miró.

El sorteig de la mona es farà aquest divendres coincidint amb el sorteig de l’ONCE. Els representants de Caramelles entregaran la mona el proper diumenge, 8 d’abril, a la plaça de la Vila.

Cantades pels carrers de Martorell
Els dies 8 i 9 d’abril els cantaires recorreran els carrers de Martorell per entonar els cants de la Pasqua. Les cançons d’aquest any són Martorell avui somriu, de Mercè Miró i Pasqua als teus ulls, de Xavier Pagès.

El Diumenge de Pasqua, la sortida és prevista a les 9.15 hores de la plaça de l’Església. Es recorreran els barris de la Vila, Illa Santacana, Rosanes, la Mina i Pont del Diable.

El Dilluns de Pasqua, la sortida és prevista a les 9.00 hores de la plaça Pedró pels barris de Can Carreras, el Pla, Buenos Aires i Torrent de Llops.