Carla López es proclama campiona d’Espanya amb la selecció catalana cadet femení

947

La martorellenca Carla López s’ha proclamat campiona d’Espanya amb la selecció catalana cadet femenina de bàsquet. El combinat català s’ha emportat el títol després de superar Andalusia (50-67) en la final del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques Cadet 2016, del 3 al 7 de gener a Huelva. La pivot ha contribuït en la victòria amb 6 punts, 6 rebots i un 2 de valoració.

El partit va començar de forma igualada i Andalusia va arribar al final dels primers deu minuts guanyant per la mínima (16-15). Catalunya va capgirar el marcador i va finalitzar el segon quart vencent amb una diferència d’onze punts (22-33).

La selecció d’Isaac Pujol va seguir en la bona línia i va ampliar la diferència en l’electrònic a les acaballes del tercer quart (37-52). Catalunya es va assegurar la victòria en l’últim quart continuant amb el seu bon paper.

Trajectòria impecable

La selecció catalana es va mostrar intractable en tot el Campionat d’Espanya, sense perdre cap dels partits. Catalunya va debutar de la millor manera possible el passat diumenge. Les catalanes van guanyar a la Comunitat de Madrid (41-65) al matí, i a la tarda, van sumar una nova victòria davant les Illes Balears (97-38).

El combinat català va superar el Castella i Lleó (47-60) dilluns, i va vèncer a la selecció de Galícia (55-43) acabant la primera fase com a líder. En les semifinals, la selecció d’Isaac Pujol va superar Canàries (55-63) i va obtenir el bitllet per la final.