Carles Montllor i Sara Prescoli s’adjudiquen la 6a Cursa i Marxa solidàries entre més de 1000 participants

999
6a Cursa i Marxa solidàries

La 6a Cursa i la Marxa solidàries, que promou l’Hospital Sagrat Cor de Martorell, s’ha celebrat aquest matí sota el lema ‘Entre Tots per la Salut Mental’ i ha aplegat uns 700 corredors en la cursa de 10 quilòmetres. Les marxes de 7,6 quilòmetres i la de curta distància, d’un quilòmetres, han aplegat uns 400 participants.

El centre hospitalari celebra aquesta cursa amb una vessant solidària, en favor de la Fundación Benito Menni, una entitat que dirigeixen les Germanes Hospitalàries del Sagrat Cor de Jesús. Aquesta fundació treballa per garantir el dret a la salut mental als països més desafavorits i en diferents programes relacionats amb la salut mental.

En la cursa de 10 quilòmetres, la sortida i l’arribada de la qual, així com part del seu recorregut ha tingut lloc dins de les instal·lacions del centre sanitari, Carles Montllor i Sara Prescoli han estat els guanyadors de les seves respectives categories. En el podi masculí, Montllor ha estat el més ràpid (amb un temps de 35:33). Carlos Lancharro (36:31). Daniel García (38:10), Toni Vilches (38:32) i Carles Blanco (38:59) han completat masculí.

En categoria femenina, Sara Prescoli ha corregut els 10 quilòmetres en 43:02. Yveth Camus ho ha fet en 43:09, Ester Reguant en 44:19, Alícia Garcia ha aturat el cronòmetre en 45:07 i Paula López ha sigut la cinquena corredora més ràpida de la categoria femenina (45:08).

El director mèdic del Centre Hospitalari Sagrat Cor, Carles Franquelo, ha destacat el seguiment de la cursa any rere any i la implicació dels corredors amb la prova d’aquest matí.

Carles Franquelo, director mèdic Sagrat Cor

L’acte d’entrega dels trofeus ha estat conduït pel periodista de TV3 Xavier Bonastre i ha comptat amb la presència de la regidora d’Esports, Belén Leiva, i el regidor de Salut i Gent Gran, Albert Fernández.