Carme Forcadell busca adhesions per a la llista de ‘Junts pel Sí’ a Martorell

414

Carme Forcadell, número 3 de la llista ‘Junts pel Sí’, ha aprofitat l’inici de la Festa Major de Martorell per buscar candidats per a la llista ‘Junts pel Sí’ de cara a les eleccions prebiscitàries a Catalunya del proper 27 de setembre. Forcadell ha destacat la importància del Baix Llobregat i ha refermat que l’objectiu és aglutinar 40.000 candidats.

Forcadell ha visitat Martorell aquest divendres amb la intenció de captar nous candidats per a la llista ‘Junts pel Sí’ aprofitant la mostra de l’Artesanàlia a la plaça de la Vila. Ho ha fet acompanyada de l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa i el primer tinent d’alcalde, Adolf Bargués. Forcadell ha dit que “la comarca del Baix Llobregat compta amb molta gent i per això nosaltres incidirem en poblacions com les de Martorell per captar suports per a la nostra llista”.

L’expresidenta de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha recorregut la plaça de la Vila i el carrer de Francesc Santacana amb díptics d’informació de la candidatura ‘Junts pel Sí’ entregant-los als visitants de l’Artesanàlia. Forcadell ha remarcat que “si volem un país amb més justícia social l’únic camí per assolir-ho és la independència”.

La candidatura Junts pel Sí ha anunciat avui la incorporació a la llista per Barcelona de la presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català, Isona Passola, l’actriu Montserrat Carulla i la cuinera Ada Parellada.