Casalet a les escoles Lola Anglada i Juan Ramón Jiménez durant la jornada electoral

2084

Amb motiu de la jornada electoral del proper 21 de desembre, que coincideix en dia laborable i jornada no lectiva a les escoles, l’Ajuntament de Martorell vol donar servei a aquelles famílies que tinguin dificultat per atendre als infants aquest dia. Tots els nens i nenes podran gaudir d’una activitat lúdica i educativa, adaptada a la seva edat, a les escoles Lola Anglada i Juan Ramón Jiménez.

El casalet ‘El dia 21 juguem’ per a infants de P3 a 6è es farà de 09.00 a 12.30h i de 15.00 a 16.30h, amb servei d’acolliment de 08.00 a 09.00h. Els interessats poden inscriure’s a les Oficines d’Atenció a l’Usuari del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones (PMSAPM) fins el 12 de desembre o fins a exhaurir les places disponibles.

S’hi oferirà servei de menjador, adquirint un tiquet en el moment d’inscriure’s a l’activitat. Els nens i nenes que no en facin ús hauran de ser recollits puntualment. També es dedicarà un breu espai de temps a que els nens i nenes prenguin un petit esmorzar.

Aquells infants que tinguin el permís dels pares per marxar sols en acabar l’activitat o ser recollits per algun germà menor d’edat, cal que els pares complimentin un full d’autorització, disponible a qualsevol Oficina d’Atenció a l’Usuari del PMSAPM. Es prega puntualitat, tant a l’hora de portar els nens com a l’hora de recollir-los.

Casalet 'El dia 21 juguem'
Casalet ‘El dia 21 juguem’