Catalunya contra el Càncer espera omplir dissabte El Progrés amb el 37è sopar benèfic

1764
Sopar benèfic de Catalunya Contra el Càncer a Martorell
Sopar benèfic de Catalunya Contra el Càncer a Martorell

La junta local de l’associació Catalunya contra el Càncer organitza dissabte, 28 de setembre, a les 21.00h, a El Progrés el 37è sopar benèfic per recaptar fons per a la investigació i les persones que pateixen la malaltia. L’organització espera reunir prop de 200 persones.

El sopar benèfic contra el càncer és una de les cites solidàries destacades del calendari martorellenc. “La vetllada inclourà una rifa amb articles donats per comerços i empreses locals, que han volgut col·laborar amb la causa”, ha detallat la presidenta de la junta local de l’associació Catalunya contra el Càncer, Montse Campmany. El preu del sopar és de 45 euros i els interessats poden inscriure’s a través del telèfon 93 775 03 89 o comprar el tiquet, prèviament, als membres de la junta.

La cita, segons ha avançat Campmany, comptarà amb l’assistència del Dr. Manel Esteller, “metge i investigador català reconegut mundialment per la seva lluita contra el càncer”. Esteller és director de l’Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep carreras (IJC); va ser director del programa d’Epigenètica i Biologia del Càncer de l’Institut d’Investigacions Biomèdiques de Bellvitge (IDIBELL) a Barcelona i cap del Grup d’epigenètica del càncer. És autor de més de 260 articles i col·labora amb revistes especialitzades com Cancer Research i Epigenetics.

Entrevista. Montse Campmany, presidenta junta local Catalunya contra el Càncer

Els diners recaptats “serveixen per continuar impulsant la investigació de la cura de la malaltia, així com per a renovar les butaques de quimioteràpia de l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell”, ha indicat la presidenta. L’entitat també ha donat a la institució sanitària una nevera per guardar medicació, un ordinador i un mamògraf.

El 19 d’octubre es commemora el Dia Mundial del Càncer de Mama. La junta local de Catalunya contra el Càncer té previst, un any més, il·luminar de rosa el pont d’Anoia quan es faci fosc. A més, de 10.00 a 13.00h, instal·laran taules petitòries per seguir sumant recursos per a la seva lluita.