Centenars de persones es mullen per l’esclerosi múltiple a les piscines martorellenques

552
Mulla't per l'Esclerosi Múltiple

La 26a edició de la campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple ha aplegat aquest diumenge centenars de banyistes a les dues piscines del Centre Integral d’Esport i Salut (CIES) i a la del Complex Esportiu La Vila. L’acte més multitudinari de la jornada solidària ha estat, com cada any, el salt simultani, que ha comptat amb més de 300 participants. El gruix de banyistes s’ha concentrat a la Piscina d’Estiu, on també s’ha impartit una classe d’aiguagim.

El regidor d’Esports, Gerard Mimó, i la regidora de Joventut, Raquel Sans, han participat en totes dues activitats. Mimó ha valorat positivament aquesta edició del Mulla’t, ja que ha tingut molt bona rebuda entre la població: “Hem pogut veure la piscina plena de gom a gom, ha estat espectacular”, ha dit. En aquest sentit, ha recordat que “Martorell és un poble solidari per excel·lència, on la gent s’aboca molt en els actes d’aquest tipus”.

Gerard Mimó, regidor d'Esports

A banda del salt i la sessió d’aiguagim, les tres piscines municipals han ofert als usuaris altres maneres de col·laborar amb la campanya, com ara la possibilitat de nedar metres solidaris. També s’ha instal·lat una guardiola i s’han posat a la venda productes de marxandatge per recaptar fons, tal com ha explicat el regidor.

Gerard Mimó, regidor d'Esports

Els banyistes de la Piscina d’Estiu han pogut recollir un diploma per acreditar la seva col·laboració en la campanya i, per tant, la seva solidaritat.

650 piscines arreu de Catalunya

Els beneficis aconseguits als equipaments martorellencs se sumaran a les 650 piscines catalanes que enguany s’han adherit a aquesta iniciativa, impulsada per la Fundació Esclerosi Múltiple. La jornada ha estat multitudinària arreu del territori i es calcula que hi han participat unes 100.000 persones en total. A Catalunya hi ha 11.000 pacients diagnosticats d’esclerosi múltiple.