‘Churros con chocolate’ surt de l’Apolo i aterra a Martorell, per primer cop, a una festa major

3511

‘Churros con chocolate’ és un espectacle festiu amb música molt variada i esperit de revetlla que, per primer cop, actuarà en una festa major. Serà a la de Martorell, durant la Festa Petarda del dimarts 14 d’agost (00.30h, plaça de l’Església). Creat fa vuit anys per un grup d’amics que volien dinamitzar les tardes-vespre-nit de diumenge a Barcelona, ‘Churros con chocolate’ té la seva plaça fixa un cop al mes, des de fa vuit anys, a la Sala Apolo de la capital catalana.

Música, xurros, xocolata i molta interacció amb el públic és el que oferirà aquest espectacle, que també s’ha estès de manera regular a sales de Madrid i València i que ha participat esporàdicament en festivals i esdeveniments a espais com La Molina, Benicàssim o Palma de Mallorca. Quedava una assignatura pendent: ser a les festes majors de pobles i ciutats, i Martorell en serà la primera experiència.

La Puy és la directora artística, dj i mestra de cerimònies de ‘Churros con chocolate’. L’entrevistem per saber més detalls d’aquesta festa desenfadada i alegre, que pretén fer ballar i riure els martorellencs que s’apropin a la plaça de l’Església la primera nit de Festa Major. L’entrevistem per saber més coses d’aquest esdeveniment.