Cinc atletes del Martorell Atlètic Club buscaran acostar-se a les medalles en el Campionat de Catalunya

777
Genís Bordalló i Jose Luis Morales, Martorell Atlètic Club
Genís Bordalló i Jose Luis Morales, Martorell Atlètic Club

El Martorell Atlètic Club (MAC) encara una de les últimes competicions del curs amb cinc atletes de categoria cadet en el Campionat de Catalunya a l’aire lliure, que tindrà lloc a Barberà del Vallès aquest dissabte. Les proves en què el club martorellenc tindrà representació seran salt d’alçada, 1500 metres obstacles i 600 metres llisos.

Genís Bordalló, que va fulminar el seu milor registre i va millorar el rècord del club en aquesta prova, intentarà apropar-se a les medalles en la prova dels 600 metres llisos.

Jose Luis Morales i Èlia Cascalló formaran dupla en la prova més llarga per als atletes martorellencs, els 1500 metres obstacles. Morales va registrar un temps de 5:12.20 en la prèvia del campionat català; Cascalló, de la seva banda, va aturar el cronòmetre en 5:43.84 i també va aconseguir l’accés a la gran final catalana. Ambdós van retallar els seus millors números i també van batre els rècords del club en aquesta disciplina.

La tercera de les proves on hi participaran atletes del MAC serà el salt d’alçada, una de les especialitats de l’entitat que presideix Sergi Cinto. Laura Apolzan, amb un salt d’1’41m a la prèvia, va fer-se un lloc entre les millors saltadores de Catalunya.

Èlia Cascalló i Laura Apolzan, Martorell Atlètic Club
Èlia Cascalló i Laura Apolzan, Martorell Atlètic Club

Arnau Miret arriba a aquesta prova amb la mínima per al Campionat d’Espanya del proper cap de setmana segellada. L’1’73m és el darrer salt que Miret va provar i amb què aterrarà a la final catalana amb la intenció de repetir l’or que va aconseguir el curs passat en la categoria infantil.