Jugadors UFSM
Jugadors UFSM

La Ciutat Esportiva de Blanes acollirà la 8a edició dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala a partir de demà dissabte  fins diumenge. Cinc jugadors de dos equips de la Unió Futbol Sala Martorell (UFS) hi estaran presents representant els combinats de la comarca. Es tracta de Marc Nuño, Martín Vicente i Ares Villatobas (benjamí) i Pol Esteban i Pol Chenovart (infantil).

Els martorellencs han pres part en les convocatòries prèvies, en què s’han definit les seleccions defintives. Marc Nuño i Ares Villatobas van assistir al primer entrenament i han repetit en les cinc sessions. Martín Vicente va perdre’s la primera però va entrar al segon entrenament i ja no ha fallat en cap de les quatre sessions posteriors. El martorellenc Ayman Taybi, que finalment no ha estat un dels 12 jugadors escollits, també va provar sort en un dels entrenaments previs.

Marc Nuño repeteix en un campionat comarcal, i és que ja va ser present a la llista definitiva d’edat prebenjamí. El martorellenc coneix aquest campionat, després d’haver participat a la cita a Blanes en l’edició anterior. A més, també va formar part de la selecció catalana d’edat prebanjamí, i es converteix en un veterà tot i la seva curta edat (d’entre 8 i 9 anys).

L’entrenador de l’equip prebenjamí, Ferran Maya, admet que aportar tres jugadors a la selecció comarcal “és un premi” al treball de tot l’equip.

Ferran Maya, entrenador benjamí UFSM

L’UFS Martorell tindrà dos representants més en el campionat comarcal. Pol Esteban i Pol Chenovart són dos dels 12 jugadors que tanquen la selecció infantil del Baix Llobregat i que acompanyaran els tres jugadors martorellencs benjamins. Pol Esteban ja va ser en seleccions comarcals d’edats anteriors.

Luis Callejas, jugador de l’UFS Martorell, també va estar a prop de la selecció definitiva, tot i que finalment no serà un dels jugadros que representin el Baix Llobregat. El martorellenc Adam Karroumi, que milita en el CF Sant Andreu de la Barca, també va ser en un dels entrenaments preparatoris de la cita a Blanes.

Ferran Maya reconeix que els dos jugadors infantils martorellencs mereixen ser en aquesta selecció gràcies a la qualitat que tenen.

Ferran Maya, entrenador benjamí UFSM

Els Campionats Comarcals començaran dissabte amb la fase prèvia de grups. Tant la selecció benjamí com la infantil seran en el grup 1 de la seva categoria i jugaran contra les seleccions de lleida i de la Catalunya Central en la fase prèvia. En cas de guanyar aquesta lligueta, diumenge s’enfrontaran als campions dels grups 2 (Girona, Vallès Occidental i Barcelonès Centre) per accedir a la gran final, que es jugarà diumenge a les 13.00h a la Ciutat Esportiva de Blanes.

Consulta aquí el web dels Campionats Comarcals de seleccions base de futbol sala.