Cinema del Diable presenta un concurs per fer curtmetratges de terror a casa

832
MartHORROR

L’entitat Cinema del Diable organitza el Concurs MartHorror #JoEmQuedoACasa, al que s’hi pot inscriure qualsevol persona que enregistri al seu domicili un curtmetratge de terror d’un temps màxim d’un minut. Els guanyadors es decidiran pel vot popular i del jurat de l’entitat. Es concediran diversos premis, com ara subscripcions a plataformes i cicles de cinema i projecció al proper MartHorror.

Cinema del Diable ha posposat les projeccions de films que periòdicament programa a la Casa de Cultura per la contingència actual. En el seu lloc, però, convoca aquest concurs i anima tothom “a realitzar un curtmetratge de terror fet a casa, utilitzant la imaginació i els recursos que tenim a l’abast”, comenta Javier Vega, el president de l’entitat.

Javier Vega, president de Cinema del Diable

Les bases es poden trobar al web de l’entitat, al seu Intagram i Facebook. Indiquen que la projecció ha de tenir una durada màxima de 59 segons, ha de ser de temàtica de terror i ha de fer-se dins de casa, usant la imaginació i amb els mitjans que cadascú disposi a l’abast: mòbil, càmera, webcam…Caldrà enviar-lo abans de les 23:59 del 14 d’abril, per correu electrònic o wetransfer a cinemadeldiable@gmail.com.

Javier Vega, president de Cinema del Diable

Passada aquesta data, l’organització publicarà els finalistes a Instagram i els premis es decidiran amb el vot del públic i el vot del jurat del Cineclub del Diable. Els millors curts seran projectats en pantalla gran durant la setmana del MartHorror, que se celebra a l’octubre a la Fira de Bruixes.

Javier Vega, president de Cinema del Diable

El primer premi serà una subscripció de 3 mesos a Filmin i el segon, un passi de temporada per a 2 persones per a totes les sessions del Cicle Gaudí al Cineclub del Diable. Entre tots els participants se sortejarà una tassa i una samarreta de Cinema del Diable i entrades dobles per sessions del Cicle Gaudí.

Concurs MartHorror
Concurs MartHorror

Concurs diari ‘Saps qui és?’

Al mateix temps, Cinema del Diable proposa a Instagram el passatemps ‘Saps qui és?’. Cada dia penja una fotografia diferent, corresponent a un personatge conegut del món del setè art. La dificultat per als navegants resideix en el fet que es tracta d’una imatge d’infància.