Cinquanta persones en situació d’atur obtenen el carnet de manipulador d’aliments al Molí Empresa

1175
Curs de Manipulació d'aliments
Curs de Manipulació d'aliments

Una cinquantena de persones en situació d’atur han realitzat, entre el 26 d’octubre i el 2 de novembre, el curs de Manipulador/a d’Aliments al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de Martorell. La finalitat és la de formar-se per millorar les condicions d’accés a l’àmbit laboral i obtenir el carnet acreditatiu de manipulació d’aliments.

Aquesta formació és promoguda pel departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell i la Diputació de Barcelona. Va dirigida a persones en situació d’atur i inscrites al Servei Local d’Ocupació de Martorell que, per la seva activitat, tenen contacte directe amb els aliments. S’han celebrat dos cursos i en total hi han participat unes 50 persones -25 en cada edició-, procedents de diferents sectors. Amb la seva assistència han obtingut el certificat de manipulador d’aliments que acredita la formació necessària per treballar en contacte amb aliments.

Curs de Manipulació d'aliments
Curs de Manipulació d’aliments

El curs consta d’una única sessió de 6 hores a càrrec de Pilar Freixa, de la consultora Linx Consulting Formació i Recursos Humans s.l. Durant la primera part de la sessió, la formadora va explicar tots els temes relacionats amb les bones pràctiques en la manipulació d’aliments i la higiene alimentària. En la darrera part es va portar a terme l’examen que acredita que els alumnes han assolit amb èxit els coneixements impartits.

Aquest tipus de formació rep una massiva assistència d’inscrits, ja que són moltes les persones que, a part de necessitar el carnet de manipulador, volen ampliar la seva formació arran de la seva situació laboral, ja que en molts casos es troben en situació d’atur.