Clàudia Sabaté: “Som sotscampiones d’Espanya, això només ho poden dir 10 persones cada any”

1286
Clàudia Sabaté
Clàudia Sabaté

La martorellenca Clàudia Sabaté ha tornat del Campionat d’Espanya de clubs amb una medalla a la butxaca. I de plata, en el seu segon campionat estatal consecutiu, ha aconseguit ser una de les integrants del segon millor conjunt de l’estat, per darrere de l’Snatt’s Femení Sant Adrià. Amb el Basket Almeda, Sabaté s’ha penjat la medalla de plata i tanca una temporada en què també s’ha convertit en tercera de Catalunya, superada per les adrianenques i el CBS Barça.

El camí de la martorellenca en el Campionat d’Espanya de clubs ha estat, pràcticament, immaculat. Dels set partits que ha disputat, el Basket Almeda només ha cedit en dues ocasions. En la fase de grups van caure davant el Canterbury Academy (55-42). Els vuitens de final i els quarts de final van arribar amb dues victòries més, contra l’Adba (57-32) i el Pilar de València (48-63).

Semifinal catalana

En l’últim partit previ a la gran final, les cornellanenques van tombar el CBS Barça en un partit igualadíssim i en què el Basket Almeda va remuntar un desavantatge de 12 punts al descans (61-60). Les blaugrana, a més, havien guanyat l’Almeda a la Final a 4 catalana, l’últim partit abans de l’estatal. L’Snatt’s Femení Sant Adrià va ser el rival de les de Cornellà de Llobregat a la gran final, un partit que va adjudicar-se amb una renda còmoda (39-59).