Cloenda del programa ‘Accelera Martorell’ i premi a la millor idea emprenedora en automoció

296
Presentació 'Accelera Martorell'
Presentació 'Accelera Martorell'

El proper 20 de desembre a les 18.30h se celebrarà al Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell l’acte de cloenda de la 1a edició del programa ‘Accelera Martorell: Solucions innovadores de la indústria 4.0 en el sector de l’automoció’. A més, es lliuraran els premis del concurs a la millor idea d’emprenedoria en aquest àmbit.

El Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner, el Centre de Formació Professional d’Automoció i Clúster de la Indústria de l’Automoció de Catalunya (CIAC) han impulsat la 1a edició del programa ‘Accelera Martorell’. Aquesta iniciativa s’emmarca en el programa ‘Primer de Preacceleració’, que vol estimular l’emprenedoria d’empreses que volen créixer a través de la innovació i la tecnologia.

La jornada constarà de dues parts. En la primera, els participants al concurs a la millor idea presentaran els seus projectes davant el jurat en un acte tancat i posteriorment se celebrarà l’acte obert de cloenda del programa i lliurament del premi al guanyador. La millor idea rebrà un premi econòmic de 2.500 euros i gaudirà d’un any d’allotjament gratuït al Viver del Molí Empresa.

Els alumnes que han participat d’aquest programa han rebut formació especialitzada gratuïta i subvencionada de 150 hores (105 hores de formació tecnològica especialitzada i 45 hores de formació empresarial) a càrrec de professionals del sector, i 100 hores de tutories amb mentors especialitzats.

Programa de l’acte de cloenda