Clou el campus de futbol sala de Nadal amb més de 100 participants

414
Campus futsal
Campus futsal

Les vacances de Nadal no han privat els jugadors de futbol sala més joves de Martorell de seguir fent esport, tot i haver aturat la competició. La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Martorell ha dut a terme un campus nadalenc en què fins a 113 jugadors i jugadores han gaudit de cinc dies de futbol sala, i d’altres activitats lúdiques.

La categoria infantil ha estat la que ha aplegat més participants, amb 42 jugadors en total. L’ha seguida la benjamí amb 39, l’aleví amb 19 i la prebenjamí amb 13 practicants de futbol sala.

El campus s’ha combinat amb sortides a la pista de gel, rutes pel Parc Forestal de Can Cases o entrenaments al Complex Esportiu Torrent de Llops. Aquesta ha estat la primera edició del campus de Nadal. Ferran Maya, un dels tècnics que hi ha pres part, reconeix que van engegar-lo amb el dubte de com funcionaria.

Ferran Maya, entrenador campus futsal

L’alta afluència i la bona sintonia que s’ha respirat durant aquests dies, diu Maya, han estat el més destacat. Els jugadors han estat repartits en grups d’edat i han pogut compartir sessions d’entrenament amb integrant d’equips d’altres clubs.

Ferran Maya, entrenador campus futsal

La regidora d’Esports, Belén Leiva, remarca l’alta participació d’aquesta activitat: “S’ha tingut un 75% més que la xifra habitual dels jugadors dels equips base de Martorell”, ha apuntat.

Belén Leiva, regidora d'Esports

El campus ha comptat amb l’experiència dels tècnics del Sala5 Ferran Maya i Valtinho, així com d’altres tècnics de la Unió Futsal Martorell. A més, jugadors martorellecns com Yeray Guardia, que milita a Terrassa, han pogut gaudir d’alguna de les sessions al Pavelló Municipal Esportiu de Can Cases.