Clou el programa de promoció d’emprenedors a la comarca ‘Fem xarxa, fem empresa’

552

Emprenedors i empresaris del Baix Llobregat Nord es van reunir dimarts passat al Centre Polivalent d’Abrera per participar a l’acte Networking i cloenda de la segona edició del Fem xarxa, fem empresa, un projecte ideat per potenciar l’esperit emprenedor a la comarca, del qual en forma part l’Ajuntament de Martorell. A l’acte hi va assistir el regidor de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme, Règim Interior i Noves Tecnologies, de l’Ajuntament de Martorell, Lluís Amat.

Fem xarxa, fem empresa és una iniciativasupramunicipal, formada pels ajuntaments dels 7 municipis del Baix Llobregat Nord: Martorell, Abrera, Olesa de Montserrat, Collbató, Esparreguera, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires. Es va iniciar l’any 2014 amb l’objectiu d’oferir un seguit de cursos i eines gratuïtes per dinamitzar el teixit empresarial, potenciar i reforçar les capacitats dels empresaris amb sessions de coaching i altres tècniques innovadores.

Més de 150 participants

L’acte va comptar amb les conferències del Gerent de Relacions Intergovernamentals i Institucionals de SEAT, Ciriaco Hidalgo, i de l’economista Sergi Jiménez. Xavier Tovar, de Millenium Consultors, va presentar els resultats de la segona edició de Fem xarxa, fem empresa, que ha comptat amb 13 sessions formatives, amb la presència de 150 empresaris i emprenedors. Totes les accions formatives han estat valorades amb notes superiors a 9. També s’ha fet Mentoring personalitzat a més de 20 empreses. Els 7 municipis del Baix Nord han proposat a la Diputació de Barcelona, de forma supramunicipal, la realització de 31 accions més.