Clouen els actes de celebració del 29è aniversari de l’esplai de gent gran Buenos Aires

549

L’Esplai de gent gran de Buenos Aires ha acomiadat els actes de celebració del 29è aniversari amb l’entrega de premis dels torneijos de dòmino, parxís i petanca amb la presència de l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa i la regidora de Salut i Gent Gran, Mercè Morera. L’acte ha acabat amb un berenar preparat pel Forn Bonastre.

L’Esplai de gent gran Buenos Aires es va fundar l’any 1986 i continua sent un espai de trobada i convivència per a molts martorellencs. La junta de l’esplai promou tota mena d’activitats lúdiques i socials i els torneijos per als usuaris són molt arrelats. Avui s’han entregat els premis als guanyadors.

Dòmino, parxís i petanca

En la modalitat de dòmino, la parella formada per José Alcaide i Francisco Mateo han estat els primers classificats seguits de Julián Martínez i Antonio Moya. En la modalitat de parxís, la guanyadora ha estat Angelita López, seguit de Lucía Arroyo, segona. I en la modalitat de petanca, la tripleta formada per Domingo Pellisa, Antonio Tirado i Gabriel Barbero han superat a Maria Ortega, Urbano Sánchez i Josep Grau.

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, ha assegurat que “sempre és un plaer venir-vos a visitar. Fa pocs dies érem aquí celebrant aquest 29è aniversari amb un arrossada i avui us fem entrega d’aquests premis d’aquestes activitats que tenen tant valor per als usuaris dels esplais”.

Entre els actes més destacats del 29è aniversari de l’esplai destaquen una arrossada, amb l’assistència d’un centenar de persones, ball i l’audició d’havaneres. La presidenta de l’Esplai de gent gran Buenos Aires, Maria Antonia Walias assegura que “la participació en les activitats que hem fet ha estat molt notòria i és un reflex del bon moment que es troba l’esplai”.

En aquest trimestre l’esplai ofereix sessions d’informàtica, ioga, tallers de manualitat, a més, dels campionats de dòmino, parxís i petanca. El proper 20 de desembre celebraran la festa de cap d’any.