Clouen els cursos d’art infantil, patronatge i costura amb una exposició al Complex Educatiu

450

Aquest dijous s’ha inaugurat la mostra de treballs de fi de curs d’art infantil, patronatge i costura del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM). La mostra s’allotja al Complex Educatiu Torrent de Llops i es podrà visitar fins el 23 de juny. Hi ha assistit la coordinadora de l’Àrea de Serveis a les Persones i regidora d’Ensenyament, Núria Canal.

El curs de patronatge i costura ha estat impartit per la professora Mercè Mauri a les instal·lacions de Ca l’Oller. Una vintena d’alumnes participants ha après els sistemes per crear una peça de roba a mida, confeccionar un projecte de creació pròpia a través d’una fotografia, dibuix o peça de roba.

La professora Carme Bueno ha estat l’encarregada del curs d’art infantil, que s’ha fet a les dependències de l’Escola José Echegaray amb prop d’una desena de nens i nenes. Aquarel·la, pastel, acrílic i ceràmica han estat les tècniques emprades per les talentoses mans dels infants martorellencs.

La trentena de participants, majoritàriament dones, han rebut un diploma acreditatiu de la mà de la regidora Núria Canal, qui ha felicitats els alumnes per la feina que han dut a terme, els ha encoratjat a seguir treballant i s’ha compromès a fer-ne més difusió per tal d’augmentar el nombre d’alumnes. Canal ha destacat que el PMSAPM ofereix ensenyament de qualitat per incrementar la creativitat, amb un plantejament pedagògic obert i integrador.