Clouen les activitats setmanals per a infants i famílies a La Vila amb bona valoració

385

Bona resposta ciutadana a la proposta lúdica de les Activitats a La Vila per gaudir en família organitzades des de la regidoria de Comunicació, Cooperació i Participació de l’Ajuntament a El Círcol i a la plaça de la Vila aquest mes de juliol. Un cop per setmana i en cinc sessions, petits i grans han compartit una estona de joc amb espectacles, cinema, tallers i balls. La proposta ha rebut l’aprovació de mares i pares i dels propis infants, i la regidora de l’àrea, Míriam Riera, ha destacat la voluntat de donar continuïtat a l’activitat quan comenci el nou curs.

Les Activitats a La Vila per gaudir en família s’han celebrat durant cinc tardes: des del passat 29 de juny i fins el 26 de juliol. En cadascuna, grans i petits han gaudit amb una sessió de cinema, el Bicicadabra –un espectacle itinerant de màgia i música Dixieland-, el taller de bombolles, la Ballaruca d’arreu del món amb en Ramon Rhoma i la ludoteca al carrer amb jocs de sempre en tamany gegant. Amb aquesta darrera activitat, s’ha posat el punt i final a la proposta.

Riera: “ha anat molt bé. Intentarem donar-li continuïtat”
Generar una oferta lúdica a infants i les seves famílies i dinamitzar amb la seva presència l’entorn de la plaça de la Vila han estat els dos grans objectius marcats. La regidora Riera ha dit que “des del Centre de Serveis a les Entitats El Círcol volem dinamitzar el nostre entorn, a més d’estar al servei de les entitats, i estem prou contentes de com ha anat. És difícil dir xifres, però han vingut molts infants i mares i pares els cinc dies , i molts han repetit”. Per això, avança que “la voluntat és continuar fent algun tipus d’activitat similar la temporada vinent” i “treballar per millorar la difusió d’aquestes activitats i per ajustar-ne els horaris”.

Mares i pares, satisfets amb la proposta
Mares i pares participants s’han mostrat satisfets. Pel Joan Carles, “està molt bé, perquè promou l’activitat dels més petits fora dels horaris escolars. Potser caldria millorar els horaris, però tan de bo continuï i se’n faci més difusió”. La Laura deia que “els nens s’ho passen molt bé i ja hem estipulat de venir un cop per setmana aquests dies. És una iniciativa molt maca pels infants, per fer poble i fer Vila”. La Sílvia reconeixia que “avui ha estat el primer cop que hem vingut. Estàvem passejant per La Vila, hem vist aquests jocs i hem entrat a mirar. La nena està encantada, i ja porta mitja hora jugant. Jo sóc de La Vila i crec que està molt bé que s’hi facin més coses, cal potenciar-la. Tan de bo continuï aquesta activitat més endavant”.