Comandante Lara i Toni Rodríguez arriben divendres a El Progrés amb totes les entrades venudes

891

El cicle Monoloaddictes de la Regidoria de Cultura presenta El último duelo, el nou espectacle del Comandante Lara i Toni Rodríguez. Aquests dos humoristes gaditans han aconseguit exhaurir totes les entrades de l’espectacle, que tindrà lloc aquest proper divendres a El Progrés, a les 22.30h.

Luís Lara, més conegut com a Comandante Lara, és un periodista, còmic, imitador i cantant de flamenc. Des del seu programa de la Cadena SER La Cámara de los Balones, fa un humor arriscat, de temes compromesos, controvertits i ruboritzants. Va començar en un conegut programa de ràdio esportiu i humorístic anomenat El Pelotazo, on interpretava diversos personatges: futbolistes, famosos i figures inventades com el Comandante Lara.

Actualment, treballa com a columnista al diari La Voz, escriu a Xerezmanía.com i a la revista del mateix nom. Coprotagonitza un programa de televió humorístic a Localia Jerez TV i presenta un programa els dissabtes a Radio Jerez. A banda de la seva tasca periodística, es dedica a actuar com a monologuista a sales, teatres i celebracions, fent gala del seu humor andalús.

El seu company d’escena, Toni Rodríguez, fa un humor més blanc, però no menys simpàtic. La seva passió per l’humor i la interpretació ja venia de lluny, ja que amb només 9 anys participava a les chirigotas gaditanes. El còmic va presentar-se al programa Genio y Figura d’Antena 3 amb la intenció de finançar un projecte d’hostaleria. El contacte amb el món de l’espectacle li va despertar la inquietud per l’stand-up i va començar a treballar d’humorista, ha explicat.

Toni Rodríguez, humorista

Junt amb el Comandante Lara, Vicente Ruidos i Jesús Cañete, Toni Rodríguez va crear l’espectacle El Derby, que compta amb un decorat amb simulacions del públic d’un estadi de futbol, marcador, tanques publicitàries i túnel de vestuari. Un xou enginyós creat per passar una bona estona sense parar de riure i on el públic és part important del desenvolupament. Per tal de poder girar aquest espectacle per sales més petites, van crear El último duelo, en què el colofó serà una batalla d’acudits dolents.

Toni Rodríguez, humorista

Monoloaddictes