Comença el Concurs dels Superlectors per incentivar la lectura entre els més joves

805
LLiurament diplomes 3r Concurs dels Superlectors
LLiurament diplomes 3r Concurs dels Superlectors

El Concurs dels Superlectors de la Biblioteca, que arriba enguany a la 4a edició, s’ha posat en marxa aquest dilluns, coincidint amb la Diada de Sant Jordi, i s’allargarà fins el proper 14 de setembre. L’activitat s’adreça a nois i noies, entre 4 i 14 anys, amb l’objectiu de llegir com més llibres millor, fins a arribar a un total de 20.

El certamen es divideix en tres categories: el grup blau de P4 a 1r de primària; el grup vermell de 2n a 5è de primària i el grup verd de 6è de primària a 2n d’ESO. El grup blau haurà de llegir 20 llibres, entre d’imaginació i coneixements; els grups vermell i verd hauran de llegir tots 20 llibre d’imaginació, o bé un mínim de 10, i la resta de coneixements o còmics.

La inscripció és gratuïta i, com a requisits, cal tenir el carnet de la Biblioteca, tots els llibres que es llegeixin s’han d’agafar en aquest equipament i han de ser de la categoria corresponent a cada franja d’edat o superior. Els participants hauran d’omplir una sèrie de fitxes i resoldre algunes preguntes per tal d’acreditar que han llegit els llibres, segons ha comentat Noemí Serón, treballadora de la sala infantil de la Biblioteca.

Noemí Serón, treballadora sala infantil Biblioteca Martorell

El Concurs dels Superlectors pretén “fomentar la lectura entre els petits, i donar a conèixer la gran varietat de llibres i temàtiques que hi ha a la Biblioteca i al món literari. Cada cop hi ha més nens i nenes que participen al concurs, i que aconsegueixen arribar a llegir els 20 llibres”, ha afirmat Serón.

Noemí Serón, treballadora sala infantil Biblioteca Martorell

El lliurament de diplomes i dels premis per a aquells participants que hagin arribat a ser superlectors campions, es realitzarà el 3 d’octubre, a les 18.00h.