Comença el programa ‘Martorell Adapta’t’ amb un curs de manipulador d’aliments

388

25 persones en situació d’atur van assistir dijous al curs de manipulador d’aliments realitzat al Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa. El curs forma part del programa Martorell Adapta’t, promogut pel departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell i la Diputació de Barcelona, durant els mesos de maig i juny.

Aquests cursos van destinats a aquelles persones en situació d’atur i inscrites al Servei Local d’Ocupació de Martorell amb l’objectiu de facilitar l’aprenentatge a aquelles persones interessades a formar-se a fi de millorar les seves condicions d’accés a l’àmbit laboral.

L’oferta formativa s’ha iniciat aquesta setmana amb el curs de manipulador d’aliments, de sis hores de durada, on els participants assoleixen els coneixements i realitzen una prova escrita per l’obtenció del carnet de manipulació d’aliments. El curs és a càrrec de la consultora Linx Consulting Formació i Recursos Humans S.L i impartit per Claire Broadhurst llicenciada en Veterinària.

La propera acció formativa Martorell Adapta’t, programada pel mes de juny, és el curs d’operador de carretons elevadors i plataforma elevadora, de 20 hores i quatre sessions. La formació és a càrrec de l’empresa Balmes Innova i consta d’una sessió de teòrica, el dia 2 de juny, que es realitza a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner, i tres sessions pràctiques realitzades a l’empresa Vamasa Tecnial de Martorell, els dies 3, 4 i 5 de juny de 2015.

A causa de la gran demanda entre els usuaris del curs d’Operador de carretons elevadors i plataforma elevadora s’ha creat un segon grup amb 15 participants més que realitzaran el curs els dies 15, 16, 17 i 18 de juny.