Comença la campanya de recollida d’arbres de Nadal als barris

533
Punt de recollida d'avets al Centre Cultural
Punt de recollida d'avets al Centre Cultural

L’Ajuntament de Martorell instal·la, del 9 al 15 de gener, un sistema de recollida gratuït d’avets nadalencs a carrers i places de la població. Veïns i comerciants poden dipositar els seus arbres de Nadal a qualsevol dels cinc punts disponibles, repartits pels diferents barris.

Els punts de recollida són petits tancats on es poden dipositar els avets i es troben a la plaça de Pere Teixiner (Torrent de Llops), la plaça de les Cultures (Camí Fondo), la plaça 25 de Setembre (Rosanes), rambla de Les Bòbiles (davant del Mercat Municipal), i a l’aparcament del Vapor (La Vila).

El regidor de Planificació Urbanística, Medi Ambient i Habitatge, Adolf Bargués, recorda que la millor opció, un cop finalitzades les festes nadalenques, és desar els avets naturals en aquestes àrees habilitades per tal d’evitar abandonaments incívics als contenidors, poder reciclar els arbres, convertir-los en compost i retornar-los a la terra.

Adolf Bargués, regidor de Medi Ambient

Es recullen majoritàriament avets, però també branques d’arbres que han servit d’ornamentació nadalenca a les llars. Es recomana lliurar els arbres nets d’elements decoratius. Els arbres també es poden portar directament a la Deixalleria Municipal al carrer Tarragona del polígon Can Bros.