Comencen els ‘Concerts al pati’ de l’Esplai de la Gent Gran de La Vila

826
Concerts al pati de l'Esplai de Gent Gran La Vila
Concerts al pati de l'Esplai de Gent Gran La Vila

L’Esplai de la Gent Gran de La Vila va fer el tret de sortida aquest dissabte al cicle de Concerts al Pati. Quatre sessions musicals a la fresca, acompanyades de berenar, que es celebren al pati exterior de l’Esplai tots els dissabtes a la tarda, amb l’afegit d’una cloenda a la Casa de Cultura el 28 de juliol. L’organització destaca que queden places disponibles i fa una crida la gent gran del barri i de tot Martorell a apuntar-s’hi.

El músic Jaume Artó va amenitzar la primera vetllada musical a l’Esplai davant 35 persones. Una xifra que és inferior a la de l’edició de l’any passat, quan n’hi van anar 70. En aquest sentit, el president de l’Esplai, Víctor Pujol, reconeixia que “l’arrencada de gent ha sigut més fluixa, i per això fem una crida a tota la gent gran de Martorell que vinguin als concerts, ja que s’ho passaran molt bé”.

Quatre concerts i un final de festa

El Cicle inclou quatre concerts i una festa final. A més del concert inaugural del passat dissabte, se’n celebraran 3 més els dies 7, 14 i 21 de juliol al pati de l’Esplai, de 18.30 a 20.30h. Pujol explica que “el preu de l’entrada és de 10 euros, i inclou música, ball, berenar a base d’entrepans, coca, cava i refrescs, i molta diversió per a tothom”.

Víctor Pujol, president de l'Esplai de la Gent Gran de La Vila

Per cloure el cicle, el dia 28 s’organitzarà una festa de cloenda del cicle a la Casa de Cultura de La Vila, en la que hi ha previstes moltes sorpreses musicals.

Com apuntar-s’hi

Per assistir a qualsevol dels concerts, cal apuntar-se al mateix Esplai de dilluns a divendres de 18 a 19h, o bé trucant al telèfon 93 775 56 04. El número de places disponibles en total és de 90, i l’aforament màxim de la Casa de Cultura és de 100 persones.

Víctor Pujol, president de l'Esplai de la Gent Gran de La Vila

Pujol anima la gent gran a no deixar passar aquesta opció festiva que l’Esplai ofereix des de fa anys per amenitzar els caps de setmana d’estiu.