Comencen les inscripcions per a la 12a edició del Voluntariat per la Llengua de Martorell

397
Voluntariat per la llengua

Aquesta setmana s’ha iniciat el període de matrícula per a la 12a edició del Voluntariat per la Llengua (VxL) de Martorell. Les inscripcions es mantindran obertes fins al 5 de febrer. El VxL és un programa que facilita que totes les persones que tenen coneixements bàsics de català i que es volen llançar a parlar-lo el puguin practicar en un context real.

El director del Servei Local de Català, Andreu González, recorda que “si ets major d’edat, parles habitualment en català i disposes d’una mica de temps per compartir, pots fer-te voluntari. O si parles una mica el català, però consideres que necessites més fluïdesa per poder-lo incorporar en les teves activitats quotidianes, no t’ho pensis i pren part del projecte com a aprenent”. González recorda que el compromís mínim és de 10 hores de conversa.

El 23 de febrer es farà la presentació i constitució de les parelles lingüístiques a l’auditori del Complex Educatiu, i el 22 de juny tindrà lloc l’acte de cloenda de la campanya.

El Servei Local de Català de Martorell està situat al Complex Educatiu (Josep Tarradellas, 11). L’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 10.00 a 13.00h i els dimarts també de 16.00 a 18.00h. També pots demanar més informació sobre el VxL al telèfon 93 775 25 30, per correu electrònic martorell@cpnl.cat o bé a les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram (slcmartorell).