Comencen les obres de la plaça del Blat, el passeig Catalunya, carretera de Piera i Verge del Carme

2356
Obres passeig de Catalunya
Obres passeig de Catalunya

Aquest mes de gener han començat les obres de reurbanització i millora de la via pública en diferents punts de Martorell amb l’objectiu de “crear un espai públic de gran qualitat urbanística, que millori la vida dels martorellencs i cohesioni socialment el poble”. Així ho ha explicat Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell, que ha visitat els treballs que s’estan duent a terme al passeig de Catalunya.

En concret, ja s’han iniciat els treballs dels projectes de la plaça del Blat, passeig de Catalunya, Verge del Carme i la carretera de Piera i Sant Antoni Maria Claret.

A la plaça del Blat es durà a terme una reforma integral amb la reordenació dels espais de joc, creant noves per a diferents edats i millorant la connexió amb la rambla.

Al passeig de Catalunya, la reforma té com a objectiu reordenar les places d’aparcament, ampliar les voreres i canviar l’enllumenat.

A més, es millorarà la circulació a l’entorn de la plaça Pedró, que es recuperarà com a espai per a vianants permetent la instal·lació en el futur d’ascensors que ajudin a superar les barreres arquitectòniques i la creació d’un nou espai de joc. S’inclourà un nou nucli d’escales i un ascensor que comunicarà amb la plaça Maria Canela.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

A Verge del Carme es reurbanitzarà el carrer, ampliant les voreres i millorant la xarxa de clavegueram. Es completarà l’actuació amb la millora de totes les places interiors de la zona.

Finalment, les obres al carrer Sant Antoni Maria Claret i a la carretera de Piera suposaran la renovació de la xarxa d’aigua, l’increment de les voreres, incorporació d’arbrat i mesures per a millorar la seguretat viària (plataformes elevades i altres mesures de seguretat). Amb aquesta actuació es culmina la remodelació del barri d’El Pla amb millores a tots els carrers.