Comencen les obres del gimnàs de l’artística al CE La Vila

1876
Obres gimnàs artística CE La Vila
Obres gimnàs artística CE La Vila

Aquesta setmana s’han iniciat les obres d’adequació al Complex Esportiu La Vila d’una nova sala d’entrenament per al Martorell Gimnàstic Club. Comptarà amb 374 m2 a l’espai exterior que ocupa, actualment, el frontó del complex. La instal·lació donarà resposta a la gran demanda que està tenint aquesta disciplina esportiva a casa nostra.

El projecte contempla el cobriment de la pista de frontó per construir un pavelló de planta baixa més un altell. S’utilitzarà l’actual sortida de les pistes de pàdel com a accés al nou gimnàs i des del vestíbul del complex es podrà entrar a l’altell. L’espai s’adaptarà a la pràctica de l’artística amb una pista 10×10 amb atrezzos, equipaments i matalassos adients. A més, es col·locaran cinc espatlleres a la planta baixa.

Segons l’alcalde Xavier Fonollosa, el Martorell Gimnàstic Club ha experimentat un augment de practicants en molt poc temps i tenen llista d’espera. “Vam adequar el gimnàs de l’Escola José Echegaray, però requereixen d’un espai fix que els deslliuri de col·locar i recollir els elements cada cop que entrenen. La nova sala els permetrà créixer en nombre de participants, tot i que compatibilitzaran ambdós espais”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

Gerard Mimó, president de l’entitat, recorda com el club va començar, ara fa poc més d’un any, amb una vuitantena de gimnastes provinent de l’Associació Esportiva Martorell del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones (PMSAPM). Actualment, compta amb 110 esportistes, fins i tot amb un grup d’adults. La nova instal·lació els permetrà desdoblar la capacitat.

Gerard Mimó, president Martorell Gimnàstic