Comerç i gastronomia centren l’oferta de la IV Nit de Rebaixes de Nou Martorell

458

Els descomptes de fins al 70 per cent en alguns articles i l’oferta gastronòmica del Martotastet, la música i l’oci familiar van portar aquest dissabte al vespre i nit milers de martorellencs fins la rambla de Les Bòbiles en la IV Nit de Rebaixes. Organitzada per l’Associació de Comerciants Nou Martorell, la cita vol promocionar entre la ciutadania el període de rebaixes estiuenques. La II edició del Martotastet en aquest espai va tornar a tenir molt bona rebuda.

Rebaixa de preus d’entre el 20 i fins al 70 per cent en alguns articles de roba, complements, estètica, llar i productes diversos en una Nit de Rebaixes cada cop més diversificada i que presenta una cada cop més variada oferta d’oci pels vianants. Enguany, l’organització va centrar esforços en la idea que “la gent passegi i compri, però que també pugui fer un mos o una copa, que escolti música en directe i que també hi porti els més petits amb els inflables que instal·lem”, com explicava el president de Nou Martorell Marc Casasayas.

Gran èxit del Martotast
El Martotastet, constituït ara en associació per al foment de la gastronomia que aplega 6 establiments martorellencs, va oferir “2.700 tapes, i unes 3.000 consumicions, entre vins, caves, gin tònics i mojitos”, segons comentava la responsable de finances Isa Fernández. Ella mateixa afegia que “ha vingut molta gent de Martorell, però també d’Abrera o Sant Esteve Sesrovires. I la gent ens demana que anem fent més fires gastronòmiques com aquestes. Si en fem, la gent respon i no es queda a casa”.