Concert de Pasqua a l’Església de Santa Maria, amb la soprano Carme Miró

561

El proper divendres 10 d’abril a les vuit del vespre es farà a l’Església de Santa Maria de Martorell un Concert de Pasqua, amb la soprano martorellenca Carme Miró i els músics Marc Monzonis (trompeta), Anna Sánchez (flauta travessera), Muntsa Sitjà (violoncel), Alba Hinojosa (violí) i Eduard Vila (orgue). Interpretaran un repertori de música antiga amb peces de Bach, Haendel i Mozart, entre d’altres.

“La idea és oferir un concert amb temàtica de Pasqua, com trobem en països de centre Europa, com Alemanya i Àustria, en què aquest tipus de recitals són abundants tant en molts poblets com, no cal dir-ho, a les ciutats”, diu la soprano Carme Miró.

El sextet, format per músics d’Esparreguera i de Martorell, oferirà una selecció de textos religiosos per satisfer, segons Miró, un buit que tenim a casa nostra. La soprano ha dit també que “si la cosa funciona, la idea és oferir concert d’aquests tipus per Advent i per Nadal”.

Miró ha volgut que consti que el concert serà gratuït i també l’agraïment d’aquesta formació de cambra a “les parròquies, que ens han obert les seves portes i ens han cedit l’espai per assajar, i a l’Ajuntament, pels cartells i la difusió”.

Un segon concert, a Esparreguera
A Martorell, el concert serà el divendres 10 a les vuit del vespre. Però el públic que ho desitgi podrà repetir, al cap de dos dies: la formació oferirà un segon recital, a l’Església de Santa Eulàlia d’Esparreguera, el diumenge 12 d’abril, també a les vuit del vespre i amb l’entrada gratuïta.