Concurs de truites, canó d’escuma, sopar i ball per celebrar dissabte la festa de Can Cases

367
Festes Can Cases
Festes Can Cases

Can Cases congregarà aquest dissabte, 6 de juliol, els seus veïns per celebrar les seves festes del barri. L’associació de veïns ha confeccionat un programa d’actes pensat per a totes les edats, amb concursos gastronòmics, activitats aquàtiques infantils, sopar a la fresca i ball.

La plaça de Santa Maria acollirà els actes de la festa de Can Cases. “El tret de sortida serà el campionat de dòmino i mus, a les 11.00h. Dues hores més tard se celebrarà el tradicional concurs de truites, on els participants cada any se superen amb creacions originals i delicioses. A les 17.30h, hi haurà activitats per als infants i canó d’escuma. La festa clourà amb el sopar de germanor i ball, a partir de les 21.30h”, ha detallat Juan Ramón Rodríguez, president de l’associació de veïns.

Juan Ramón Rodríguez, president AV Can Cases

Les festes, segons Rodríguez, “volen que el barri surti de les cases i gaudeixi d’una jornada de germanor. Cada cop hi ha més veïns que participen de les festes, però volem reivindicar que Can Cases no és un barri dormitori, sinó que la gent hi viu i hi conviu”.

Juan Ramón Rodríguez, president AV Can Cases

L’associació veïnal programa activitats festives cada trimestre per tal de dinamitzar el barri i congregar els veïns al voltant d’una taula. El 23 de febrer van celebrar una calçotada, el 25 de maig una sardinada, aquest dissabte faran la festa del barri i el 13 d’octubre l’habitual botifarrada.

Juan Ramón Rodríguez, president AV Can Cases

A més, al local social de l’entitat, aquest curs s’han dut a terme taller de manualitats, dibuix, pintura, educació financera per a gent gran, tastos de plats elaborats amb Thermomix, balls de saló, i xerrades sobre seguretat ciutadana amb el suport dels Mossos d’Esquadra. Properament, volen organitzar sessions de hip-hop per a joves i tastos de vins.