Contractació en pràctiques remunerades a l’Ajuntament de Martorell de joves inscrits a la Garantia Juvenil

1793
Joves Garantia Juvenil
Joves Garantia Juvenil

El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell obre el procés d’inscripció per participar al programa de contractació laboral de joves en pràctiques beneficiaris del programa de Garantia Juvenil a Catalunya, gràcies a la subvenció atorgada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb el cofinançament del Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil.

L’Ajuntament de Martorell realitzarà la contractació de persones, d’entre 16 i 29 anys, per realitzar suport a diferents departaments. Aquestes subvencions estableixen la col·laboració amb l’ajuntament perquè persones joves siguin contractades i prestin els seus serveis, sota la modalitat contractual de pràctiques remunerades, durant un període de 6 mesos i a jornada completa. La finalitat és que puguin millorar la seva ocupabilitat, amb l’adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, segons ha detallat el regidor de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme, Règim Interior i Noves Tecnologies, Lluís Amat.

LLuís Amat, regidor de Promoció Econòmica

Requisits i inscripcions

Les persones destinatàries dels contractes de treball subvencionats han de ser beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil; estar inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO) al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya; acreditar la possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o títols oficialment reconeguts com equivalents, o d’un certificat de professionalitat, que els habilitin per a l’exercici professional, i complir els requisits que exigeix la modalitat del contracte de treball en pràctiques.

Tots els requisits i les condicions previstes en aquesta base s’han de mantenir i poder acreditar a la data immediatament anterior a l’inici del contracte. Els joves interessats ja poden realitzar la seva preinscripció a través del lloc web www.moliempresa.cat omplint el següent formulari.