Conveni amb l’Institut Joan Oró pel servei de jardineria a càrrec del CET Can Cases

886

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa i la directora de l’Institut Joan Oró, Manuela Amezcua han signat, aquest matí, la renovació del conveni de col·laboració pel servei de jardineria dels espais exteriors del centre a càrrec del Centre Especial de Treball Can Cases durant el curs 2015-2016.

El CET Can Cases seguirà duent a terme el servei de manteniment dels espais exteriors de l’Institut Joan Oró. Així s’ha acordat en el conveni signat entre el Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAP) i el propi institut. L’alcalde Xavier Fonollosa ha explicat que “és una doble satisfacció per la tasca social que fan els treballadors amb discapacitat del CET Can Cases, que es gestiona des de l’Ajuntament, en un centre educatiu”. L’alcalde ha agraït la col·laboració amb la direcció i l’AMPA de l’Institut Joan Oró.

D’altra banda, la directora de l’Institut Joan Oró, Manuela Amezcua, ha dit que “ja fa anys que mantenim aquest conveni i ens va molt bé pel servei de manteniment dels jardins però és una manera de col·laborar amb altres entitats del municipi”. Les dues parts, com explicita el conveni signat, redactaran de comú acord un calendari mensual de les actuacions fetes. La mà d’obra, la maquinària, les eines i els desplaçaments dels treballadors aniran a càrrec del CET Can Cases.

Els serveis del CET Can Cases estipulats en el conveni tenen un cost de 1.150 euros durant el curs 2015-2016.

Un centre arrelat a Martorell

El CET Can Cases consta de més d’una vintena de treballadors amb discapacitat intel·lectual i una unitat de Suport a l’activitat professional formada per un equip multidisciplinar (administrativa, treballadora social, psicòloga, monitors i la direcció). La seva finalitat és facilitar la formació, professionalització i integració social en un marc productiu, professional i competitiu de les persones amb discapacitat intel·lectual i que els garanteixi un treball remunerat amb els ajustaments personals i socials requerits.