Conveni de col·laboració amb el Club Voleibol Martorell per fomentar l’esport base

396

L’alcalde Xavier Fonollosa, i el president del Club Voleibol Martorell, Paco Pérez Peinado, han signat un conveni de col·laboració per aplicar els ajuts individuals aprovats pel Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM) per facilitar la pràctica de les activitats pròpies de l’entitat.

El conveni estableix que els usuaris del Club Voleibol Martorell tenen la possibilitat de rebre un ajut per part del PMSAPM en cas que la seva situació socioeconòmica no li permeti fer front a les quotes establertes.

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, ha dit que “un dels eixos de la nostra acció de govern és donar suport a aquelles famílies que, arran de la crisi econòmica disposen de pocs recursos, i des de l’Ajuntament garantim que els infants puguin seguir practicant esport”.

Aquests ajuts formen part del Pla d’Ajuts a les Famílies, que és un programa pioner per garantir, entre d’altres, a garantir el subministrament energètic o la suficiència alimentària.

El president del Club Voleibol Martorell, Paco Pérez Peinado, ha assegurat que “agraïm aquest gest a l’Ajuntament perquè hi ha famílies que no poden assumir el cost de la quota perquè els seus fills puguin seguir jugant en els nostres equips”.

Els usuaris interessats hauran de presentar una sol·licitud d’ajut a través d’uns formularis degudament complimentats, adjuntant la documentació requerida a qualsevol de les oficines d’atenció del PMSAPM. Un cop tramitada i resolta la sol·licitud, aquest organismo donarà trasllat a la persona interessada i a l’entitat.