Corals, teatre i activitats infantils al cor de La Vila per donar la benvinguda a les festes de Nadal

374

La plaça de l’Església ha estat, aquest dissabte a la tarda, el punt de trobada de les entitats corals i teatrals de Martorell per donar la benvinguda a les festes nadalenques. Cançons i lectures dramatitzades s’han unit, en un únic espai, en un dels actes de la programació de La Màgia del Nadal.

L’activitat Arriba el Nadal a Martorell ha aplegat un conjunt d’actuacions de les corals Ars Nova, Ars Nova infantil, l’infantil de l’Escola Municipal de Música, Rosanes i Solvyn. També han actuat els alumnes de l’Aula de Teatre. Els assistents també han gaudit de jocs infantils, tallers i paradetes de menjar i beure en un espai singular com és la plaça de l’Església.

L’alcalde, Xavier Fonollosa, ha destacat que les activitats de La Màgia del Nadal “estan funcionant molt bé i les actuacions d’avui amb les corals i l’Aula de Teatre ha servit per fer un tastet del que treballen durant l’any, tot en un ambient molt nadalenc”.

Una de les sorpreses de la tarda ha estat la breu actuació The Sey Sisters. El trio de veus negres ha presentat, ja a la nit, el seu treball Let freedom ring (Temps Record 2015) al Centre Cultural i Recreatiu El Progrés.