Més comerços ofereixen compres telefòniques per reduir el contagi

2171

Davant la situació inèdita d’alarma que estem patint a causa del coronavirus, el comerç de Martorell està facilitant les comandes per telèfon o Whatsapp per tal de reduir el risc de contagi. D’aquesta manera tothom arrisca molt menys a l’hora d’anar a comprar mentre duri el confinament i es garanteix el compliment de les mesures de contenció dictades per les autoritats. Cada cop són més els comerços que se sumen a la iniciativa. Alguns establiments també ofereixen entrega a domicili per aconseguir estar el mínim de temps al carrer i a l’interior de les botigues.

La regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Rosa Cadenas, assegura que “anem actualitzant aquesta llista afegint tots els comerços que vulgui ser-hi per poder donar aquest servei. Entenem que és la millor manera d’estar menys temps fora de casa i, fins i tot, no haver de sortir al carrer i que ens portin la comanda a casa. Hem de ser previsors i tenir clar que no es pot comprar cada dia. Podem comprar més quantitat i que ens duri uns dies. La gent està prenent consciència i cada cop són més les persones que encarreguen la compra. Nosaltres continuarem actualitzant la llista, prenent dades i estant al servei dels comerciants per facilitar-los aquesta tasca en aquests dies difícils”.

Rosa Cadenas, regidora de Promoció Econòmica i Comerç

Des de la Regidoria de Comerç també recorden que es pot comprar online a algunes botigues d’alimentació al marketplace APROP Martorell amb entregues a domicili al matí i a la tarda.

LLISTAT COMERÇOS ALIMENTACIÓ

LLISTAT COMERÇOS SERVEIS