Creu Roja Baix Llobregat Nord acompanyarà a votar les persones amb mobilitat reduïda

1295

Amb motiu de les Eleccions al Congrés dels Diputats el proper diumenge, 10 de novembre, la Creu Roja del Baix Llobregat Nord posa a disposició de persones amb dificultats de mobilitat, un servei de transport adaptat per anar a votar als col·legis electorals. El servei és gratuït i es pot fer la sol·licitud fins divendres a primera hora del matí.

El transport adaptat de Creu Roja Baix Llobregat Nord “s’adreça a persones amb importants problemes de mobilitat, que no es puguin desplaçar fins al col·legi electoral i vulguin exercir el seu dret a vot”, ha explicat Griselda Sanahuja, referent tècnic de la institució. També ho poden demanar residències i clíniques.

Griselda Sanahuja, referent tècnic Creu Roja Baix LLobregat Nord

El servei s’efectua des de la porta del carrer del domicili a la porta del carrer del col·legi electoral. Per tal de facilitar l’accés al màxim nombre d’electors es prioritzaran les sol·licituds en virtut de la ruta, proximitat i grups.

No es tracta d’un servei d’ambulància, per tant no s’atendran les sol·licituds de persones amb greus problemes de salut o de persones amb dificultat d’accés al seu domicili, ha dit Sanahuja. En aquests casos cal adreçar-se al metge de capçalera per demanar un transport d’ambulància secundari.

Griselda Sanahuja, referent tècnic Creu Roja Baix Llobregat Nord

Creu Roja del Baix Llobregat Nord destinarà un vehicle adaptat i dos voluntaris per oferir aquest servei. “Si el volum de sol·licituds creix, ampliarem el nombre de voluntaris per poder establir torns i cobrir la demanda existent”, ha especificat.

Griselda Sanahuja, referent tècnic Creu Roja Baix Llobregat Nord

Per demanar aquest servei es pot trucar al 93 775 05 50. No cal portar documentació. El servei serà confirmat al sol·licitant, per telèfon, abans del 10 de novembre.