Creu Roja i Carrefour faran recollida solidària de material escolar divendres i dissabte

467

La Fundació Solidària de Carrefour, amb el suport de la Creu Roja del Baix Llobregat Nord, impulsaran aquest divendres 2 i dissabte 3 de setembre la campanya Tornada a l’Escola Solidària. La intenció és dotar de material escolar les famílies més necessitades i amb infants, amb les que habitualment treballa la Creu Roja. La recollida vol atraure l’atenció dels clients del centre comercial als seus accessos i en horari comercial.

La Fundació posa a disposició l’espai i el material escolar que els clients podran comprar i dipositar en les caixes habilitades, custodiades per una quinzena de voluntaris de la Creu Roja del Baix Llobregat Nord. Aquests informaran tothom i el assessoraran al voltant dels productes que són de major necessitat en l’àmbit escolar. Griselda Sanahuja, coordinadora de la Creu Roja del Baix Llobregat Nord, explica que “sobretot, demanarem colors de fusta o de plàstic, retoladors, regles, compassos i motxilles, que són de primera necessitat, però també ens caldrà recollir llapis, bolígrafs, tisores, gomes, maquinetes o carpetes”.

Repartiment en lots familiars
Un cop finalitzada la campanya, Carrefour farà també una donació de material i Creu Roja el distribuirà en lots, per destinar-los a famílies en situació precària al nostre entorn “atenent als criteris de major necessitat i tenint en compte el número de fills i edats a l’hora de destinar cada paquet”, afegeix Sanahuja. L’any passat, el material obtingut va arribar a unes 120 famílies.

També es podrà fer donació de material escolar a les instal·lacions de Creu Roja del Baix Llobregat Nord, al carrer de Sant Llorenç d’Hortons número 5 de Martorell els matins de 09.00 a 14.00h i, a partir del dijous 1 de setembre, també a les tardes de 15.00h a 19.00h.