Creu Roja i la Fundació Carrefour reparteixen 130 lots de material escolar entre els infants més desafavorits

1467
Campanya Creu Roja 'Retorn a l’Escola Solidària'
Campanya Creu Roja 'Retorn a l’Escola Solidària'

Creu Roja del Baix Llobregat Nord i la Fundació Carrefour van dur a terme, els dies 6 i 7 de setembre a l’establiment Carrefour Martorell (carretera N-II, 588), una nova edició de la campanya ‘Retorn a l’Escola Solidària’. L’objectiu va ser recaptar el màxim material escolar possible a través de les donacions dels clients. En total, van aconseguir sumar 130 lots de material escolar per als infants més desafavorits.

La responsable de Creu Roja del Baix Llobregat Nord, Griselda Sanahuja, assegura que “la recollida de material escolar va anar molt bé, tot i que vam recollir una mica menys de material que en edicions anteriors. Vam aconseguir realitzar 130 lots complets per als nens i nenes que atenem a Creu Roja”.

Motxilles, llibretes, bolígrafs, ceres, plastidecors, retoladors, celo, típex, fluorescents, compassos, gomes, grafits, regles, estisores, maquinetes… Per Sanahuja, “que aquests nens i nenes hagin pogut començar l’escola en les mateixes condicions que la resta dels seus companys, i que cap infant se senti menystingut el primer dia de classe, és un objectiu complert”.

Griselda Sanahuja, responsable Creu Roja Baix Llobregat Nord

Dues van ser les fonts d’arribada de material escolar: els donatius particulars dels clients del supermercat que van voler col·laborar desinteressadament amb la campanya, i l’aportació directa de 44 motxilles i 115 llibretes per part de la Fundació Carrefour.

“Aquesta és una campanya molt agraïda i volem seguir tirant-la endavant, en la mida de les nostres possibilitats. El material escolar no és una necessitat bàsica, però ens ajuda a continuar treballant amb les famílies”, incideix la responsable de Creu Roja del Baix Llobregat Nord, qui també destaca la tasca dels voluntaris, sense els quals hauria estat impossible desenvolupar aquesta jornada.

Griselda Sanahuja, responsable Creu Roja Baix Llobregat Nord

Per a tots aquells que encara vulguin donar material escolar, poden adreçar-se a qualsevol de les dues oficines de la Creu Roja a Martorell: a l’antic camp de les Carolines (carrer del Revall, s/n) o al carrer de Sant Llorenç d’Hortons, 5.