Creu Roja ofereix servei de transport adaptat per anar al col·legi electoral diumenge

490

Amb motiu de les Eleccions al Parlament de Catalunya, el proper diumenge 27 de setembre, la Creu Roja del Baix Llobregat Nord posa a disposició de persones amb dificultats de mobilitat, un servei de transport adaptat per accedir a votar als col·legis electorals. El servei és gratuït i es pot fer la sol·licitud fins aquest dijous.

El servei de transport adaptat de Creu Roja Baix Llobregat Nord s’adreça a persones amb importants problemes de mobilitat, que tinguin el col·legi electoral lluny del seu domicili i vulguin anar a votar el dia de les eleccions. També ho poden demanar residències i clíniques.

“És un servei adreçat únicament porta a porta de carrer, és a dir, des de la porta del carrer del domicili a la porta del carrer del col·legi electoral”, ha explicat la coordinadora de Creu Roja Baix Llobregat Nord, Jordina Gual, qui ha afegit que “per facilitar l’accés al màxim nombre d’electors, es prioritzaran les sol·licituds en virtut de la ruta, proximitat i grups”.

No es tracta d’un servei d’ambulància, per tant no s’atendran les sol·licituds de persones amb greus problemes de salut o de persones amb dificultat d’accés al seu domicili. En aquests casos cal adreçar-se al metge de capçalera per demanar un transport d’ambulància secundari.

Per demanar aquest servei es pot sol·licitar al 93 775 05 50 abans de dijous 24 de setembre. No cal portar documentació. El servei serà confirmat al sol·licitant, per telèfons, abans del dia 25 de setembre.