Cristina Dalmau: “La Màgia del Nadal inclou accions als principals nuclis comercials”

576

Martorell encén avui l’espurna de la 9a Màgia del Nadal amb una cinquantena de propostes teatrals, musicals, tradicionals, solidàries i esportives, fins el 5 de gener. Com a novetat, el reforç d’activitats nadalenques a les zones més comercials, ha avançat la regidora de Joventut, Cristina Dalmau.

La Màgia del Nadal arriba a la 9a edició amb quines novetats?

Amb tres accions que es duran a terme als nuclis més comercials. El 23 de desembre, s’instal·larà un cagatió gegant a la rambla de Les Bòbiles, els paradistes del Mercat Municipal regalaran visites dels Reis Mags a domicili, el 28 de desembre els nens i nenes podran fer una llufa, a la plaça de La Vila, i el 31 de desembre, l’home dels nassos visitarà el Mercat Municipal. També per primer cop, l’entitat Dsc 0088 9BLEM (Baix Llobregat Extrem Martorell) celebrarà la seva competició a la nova Skate plaça, aquest cap de setmana.

És un programa força heterogeni que incorpora noves accions cada any.

Són propostes treballades, de manera conjunta, des de les regidories de Joventut, Cultura i Comerç. En aquests nou anys, hem anat obrint el programa a activitats de tot tipus, tot i que la màgia continua sent la protagonista. Els espectacles de màgia volen donar contingut als dies de vacances escolars perquè els infants i les seves famílies puguin gaudir-ne. Hi ha propostes molt interessant: el Màgic Marín, els Minimúsics, Charlie Mag, Sebas Màgic, Mag Edgar o Sermag.

Els reis de la màgia, però, són els tres de l’Orient. Com es presenta la seva arribada a Martorell?

El 20 de desembre el patge Viu Viu començarà a recollir les cartes dels nostres infants i el dia 5 ens espera una Cavalcada de Reis espectacular. També vull destacar la Festa de Cap d’Any que es farà a Ca n’Oliveras per acomiadar el 2015 tot fent ballaruca.

La majoria d’espectacles de La Màgia del Nadal són gratuïts o a preus populars.

Bona part són activitats gratuïtes. Els espectacles de màgia, però, tenen un preu anticipat de 3 euros i són gratuïts pels menors de 12 anys. D’aquesta manera, donem un valor a l’espectacle però també facilitem que la gent hi pugui anar.