Cupra inaugura demà nova seu a Martorell i presenta en primícia mundial el nou León

587
Seu de Cupra a Martorell. Foto: SEAT Media Center
Seu de Cupra a Martorell. Foto: SEAT Media Center

Cupra ja disposa de seu pròpia en un edifici de 2.400 metres quadrats al costat de la central de SEAT a Martorell, on hi treballen unes 200 persones. Les noves instal·lacions, batejades amb el nom de Cupra Garage, s’inauguren aquest dijous amb l’estrena mundial de la nova família del Cupra León.

La seu de la marca esportiva de SEAT és un espai multiusos i diàfan, dividit en dues plantes, amb un disseny que evoca un paddock de carreres. Disposa de 12 punts de càrrega per a vehicles elèctrics, a més de considerar-se un edifici “ecoeficient”, on la llum i la temperatura es regulen automàticament en funció del temps.

“La seu de Cupra suposa la consolidació com a marca independent. Disposar d’instal·lacions pròpies ens ha permès incrementar la plantilla, així com augmentar la nostra tribu d’amants del motor arreu del món”, afirma Wayne Griffiths, conseller delegat de Cupra.

En un espai de les instal·lacions s’ha creat la Cupra Racing Factory, on es produirà el nou Cupra León Competició i s’acabarà el desenvolupament del Cupra e-Racer, el turisme de competició elèctric. La seu disposa, a més, d’oficines comercials, un departament de recerca i desenvolupament per a cotxes de sèrie i per a carreres, i un espai per a presentacions.

“El nou Cupra Garage ens permet consolidar la nostra estructura en un moment clau per a la marca, l’any en què ampliem la nostra gamma de productes amb el Cupra León i el Cupra Formentor i que expandirem la nostra presència internacional. La nova casa de Cupra ens dona els recursos i la base operativa per seguir creixent”, assenyala Antonino Labate, director d’Estratègia i Desenvolupament de Negoci i Operacions de Cupra.

Cupra León, primícia mundial

A la inauguració de l’edifici, dijous a les 18.30h, s’afegirà la presentació internacional del nou Cupra León. El model es donarà a conèixer en les versions, tant de circuit com de carrer, que comptarà amb una opció híbrida endollable d’altes prestacions. El nou Cupra León serà el més esportiu de la línia de Martorell i oferirà dues carrosseries, la de cinc portes i l’Sportstourer. A l’acte és prevista l’assistència de l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa; el regidor d’Hisenda i Règim Interior, Lluís Amat, i la regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Rosa Cadenas.

Cupra León