Dalmau: “La Màgia del Nadal ha fet possible conjuntar, un cop més, tradició i innovació”

376

La 9a edició de La Màgia del Nadal ha tornat a registrar una bona acceptació i una elevada participació en la seixantena d’actes que s’hi han inclòs, entre el 10 de desembre i el 7 de gener. Els cinc espectacles de màgia han congregat 1.000 persones a l’auditori Joan Cererols del Centre Cultural. La regidora de Joventut, Cristina Dalmau, creu que la conjunció entre tradició i innovació és la fórmula d’èxit.

Punt i final al cicle d’activitats de màgia, teatre, música i tradició organitzades per les regidories de Cultura, Joventut i Comerç, en col·laboració amb les entitats locals. La regidora de Joventut, Cristina Dalmau, ha fet una valoració positiva i ha dit que “hem demostrat que es poden conjuntar tradició i innovació, tot suma. Hi ha hagut activitats cada dia i de temàtica molt variada”. Dalmau aposta per “seguir ampliant horitzons amb la implicació dels comerços locals”.

Un miler d’espectadors a l’auditori Joan Cererols
Una de les principals atraccions del programa són els espectacles de màgia a l’auditori Joan Cererols. Dalmau creu que “la mitjana d’assistents ha estat molt alta, un total de 1.000 persones als cinc espectacles, ben repartits durant els cinc dies”. De la resta d’activitats, Dalmau ha destacat que “hi ha hagut molt de seguiment, tant de voluntaris que organitzen les activitats com de gent que hi assisteix”.

Durant un mes, la programació ha inclòs una seixantena d’activitats. Entre les més innovadores destaquen els cinc espectacles de màgia, tres propostes de Cap d’Any, un concurs d’skate i de grafits o presentacions de llibres. Les propostes tradicionals han estat la multitudinària Cavalcada de Reis –seguida per milers de persones-, els Pastorets i Pastufets, el Caga Tió, els pessebres vivents, el corral nadalenc, concerts com el de Nadal o el de Sant Esteve o la Fira de Santa Llúcia, entre d’altres.