Darrera setmana d’inscripció de les colles al Carnaval de Martorell 2019

1065
Carnaval 2018
Carnaval 2018

Les colles que vulguin participar en la rua del Carnaval de Martorell 2019 del dissabte, 2 de març, tenen temps de fer la sol·licitud i enviar el full d’inscripció fins aquest diumenge, 10 de febrer. El Departament de Cultura ha dissenyat un Carnestoltes en què els principals focus seran la rua, la Flash Mob, el sopar i la doble sessió de ball a Ca n’Oliveras. El jurat concedirà quatre premis, a les millors disfresses, coreografia i hàbits saludables.

Tots els grups que vulguin participar en el Carnaval han d’emplenar aquest full d’inscripció -amb les dades de la colla i del seu responsable, disfressa i vehicle i conductor, si s’escau- i lliurar-lo al Departament de Cultura (de manera presencial al Centre Cultural o bé al correu cultura@martorell.cat). L’organització proporcionarà a les colles un padrí que els farà seguiment i suport, i posarà a disposició de qui ho sol·liciti el lloguer d’un equip de so.

Carnaval

Flash Mob, rua i festa a Ca n’Oliveras

Les colles es concentraran pels volts de les 15.30h al carrer del Mur i a les 17.15h participaran de la Gran Flash Mob. A les 18.00h engegarà la rua des del carrer del Mur. Passarà pel carrer de Pau Claris; l’avinguda dels Germans Martí; la plaça del Vi; la rambla de Les Bòbiles; el carrer de Jacint Verdaguer; la carretera de Piera; el carrer de Montserrat i la Nau 1 de Ca n’Oliveras, on és prevista l’arribada pels volts de les 21.00h.

En aquest indret es lliuraran els premis i se celebrarà el sopar de les colles, acompanyat de dues sessions musicals amb Dj’s: una de familiar (21.30h) i una altra de golfa (01.00h) per a majors de 16 anys, que requerirà recollir entrada a les Oficines d’Atenció a l’Usuari del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM). En cas de pluja, totes les activitats se celebrarien a Ca n’Oliveras. Per més informació al moment, sintonitzar Ràdio Martorell (91.2FM) i seguir les xarxes socials de l’Ajuntament. L’etiqueta #FesthoalCarnavalMartorell voldrà aglutinar l’espai a les xarxes. El cartell del Carnaval 2019 és obra de Martina Morató.

Augmenta la dotació econòmica dels premis

Pel que fa als guardons, es concedirà un 1r Premi a la Millor Disfressa (1.000 euros), un 2n Premi a la Millor Disfressa (600 euros), un 3r Premi a la Millor Decoració de Carrossa (500 euros), un 4t Premi a la Millor Coreografia (400 euros) i un Premi Especial de la Regidoria de Salut al foment d’hàbits saludables (200 euros). Serà per a la colla que millor representi un hàbit saludable tant en nutrició, activitat física o descans.

Carnaval Infantil

La festa continuarà el diumenge 3 de març amb el Carnaval Infantil de l’Esplai Guspira que, com és habitual, inclourà una rua pels voltants dels barris del Camí Fondo i Les Bòbiles i un espectacle i lliurament de premis a la plaça de les Cultures, a partir de les 11.00h.